Meer apparaten beschermen

De functie is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Alleen beschikbaar in Kaspersky Standard, Kaspersky Plus en Kaspersky Premium.

U kunt uw abonnement gebruiken om al uw apparaten met Windows en andere besturingssystemen te beschermen. Het exacte aantal apparaten waarop u het abonnement kunt gebruiken, is opgegeven in de eigenschappen van het abonnement tijdens uw aankoop.

U kunt altijd controleren hoeveel apparaten u al beschermt en hoeveel meer u er nog kunt beschermen in het gedeelte Profiel van het programma en in uw My Kaspersky-account. U kunt meer apparaten toevoegen aan uw huidige abonnement door te klikken op de Voorwaarden wijzigen knop in het gedeelte Profiel van het programma. Deze knop verschijnt afhankelijk van de beschikbaarheid van aanbiedingen in uw regio voor uw huidige pakket.

Daar vindt u ook gebruiksvriendelijke tools om uw bescherming met andere apparaten te delen. Om de bescherming te delen met behulp van die tools, hoeft u de activatiecode niet te onthouden, het abonnement wordt overgedragen via uw account. Als u zich nog nooit hebt aangemeld bij uw My Kaspersky-account op het betreffende apparaat, vragen we u dit als onderdeel van het proces te doen. Na de installatie worden uw programma's automatisch geactiveerd met het abonnement van uw account.

Bescherming delen via uw programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Profiel.
  3. Klik op de knop Toevoegen. In sommige abonnementen, staat er op de knop de tekst Apparaat beschermen.
  4. In het venster Bescherm meer apparaten selecteert u een van de volgende opties:
    • Scan een QR-code

Op het tabblad QR-code richt u de camera van uw telefoon naar de QR.

Op uw mobiele apparaat opent dit de Google Play Store, App Store of Huawei AppGallery op de downloadpagina van het programma. Nadat u het programma op uw mobiele apparaat hebt gedownload en geïnstalleerd, maakt het programma automatisch verbinding met My Kaspersky en begint het uw apparaat te beschermen.

Door een QR-code op een Android-apparaat te gebruiken, stemt u ermee in een eenmalig wachtwoord aan Google Play te verstrekken om het programma op uw smartphone te activeren.

• Een link per e-mail sturen:
      1. Ga naar het tabblad Per e-mail.
      2. Klik op de link.

Hiermee opent u de aanmeldingspagina voor My Kaspersky in uw standaardbrowser.

3. Voer in het venster Sturen per e-mail de activatiecode in het tekstvak in en klik op Versturen.
      4. Download het programma door de link in de e-mail te volgen.

Na het downloaden en installeren maakt het programma automatisch verbinding met uw My Kaspersky-account.

Bij sommige abonnementen, wordt alleen de algemene informatie over het totale aantal apparaten dat u kunt beveiligen weergegeven.

Voor meer informatie over het delen van bescherming met apparaten van uw gezinsleden, het op afstand beheren van apparaatbeveiliging, het intrekken van het abonnement van een gebruiker of het intrekken van het abonnement van een apparaat, zie My Kaspersky Help.